Close

Algemene voorwaarden

V – Ik heb vandaag 1 item per post ontvangen, waar is de rest van mijn bestelling?

A – Voor makkelijke levering door de brievenbus sturen wij sommige bestellingen in meerdere pakketten toe. Dus de rest van uw bestelling zal binnen een paar dagen bij u zijn.

V – Wat is de levertijd?

A – Uw bestelling word binnen 48 uur na ontvangst verstuurd, staat u daarom een levertijd van 3-10 dagen toe.

V – Hoe zal mijn bestelling worden verstuurd en wat kosten de verpak- en verzendkosten?

A – Bestellingen worden geleverd voor PostNL of GLS. Postokosten zijn €4.00 per product (al in de prijs verwerkt).

V – Wat is Nature’s Range beleid met betrekking tot “Niet goed, geld terug”-garantie?

A – Alle producten hebben een 60 dagen niet goed, geld terug garantie, ingaande op de dag van versturen, voor het bedrag van het product minus €4.00 verpak-, verzend-, en adminsitratiekosten toegepast op ieder productitem. Stuur svp de gebruikte en ongebruikte verpakkingen samen met de factuur en een begeleidend schrijven naar: Nature’s Range Retouren, Postbus 2140, 1620 EC, Hoorn.

V – Is er een speciale aanbieding?

A – Ja, naast de aanzienlijke kortingen die wij aanbieden voor de aankoop van 2, 3, 6 of 12 verpakkingen hebben we ook een gewaardeerde klanten abonnementsprijs. Met dit abonnement ontvangt u iedere maand automatisch de gewenste verpakking tegen de allerlaagste prijs. (minimale looptijd 3 maanden). 

Algemene voorwaarden

1. INTRODUCTIE

De verstrekte informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot informatie met betrekking tot medische en hygiënische omstandigheden, producten en behandelingen, is voorzien in een samengevatte of geaggregeerde vorm. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw Healthcare Professional, of enige informatie opgenomen op of in enig product, het etiket of de verpakking.

2. ZORGADVIES UITLEG

De informatie of verklaringen op de Nature’s Range website zijn geevalueerd door de Americaanse Voedsel en Medicijnen Administration of de Britse Medicijnen Controle Agentschap. Geen van de producten zijn bedoeld om een diagnose te stellen, deze te behandelen en te genezen. Ieder product kan verschillende individuele voordelen produceren. Heeft u een vraag over uw gezondheid dan kunt u het beste uw huisarts of behandelend specialist raadplegen.

De producten, informatie, diensten en andere inhoud die op en via deze website met inbegrip van maar niet beperkt tot alle producten, informatie, diensten en andere content voorzien, zijn bedoeld voor informatieve doeleinden, om de discussie met uw arts of andere zorgverlener met betrekking tot de behandelings opties te vergemakkelijken.

U moet de informatie niet gebruiken voor het stellen van een diagnose of het vaststellen van een behandelplan voor een gezondheidsprobleem of voor het voorschrijven van medicatie of andere behandelingen. U moet altijd contact opnemen met uw zorgverlener, en alle informatie goed lezen die door de fabrikant van een product gegeven word op het product etiket of op de verpakking voordat u een medicijn, kruidensupplement of homeopathische product gaat gebruiken voor een gezondheidsprobleem. Ieder individue is anders,en de manier waarop u reageert op een bepaald product kan anders zijn dan hoe andere mensen op datzelfde product reageren. Gebruikt u medicijnen voorgeschreven door uw arts of behandelend specialist dan moet u eerst met hun overleggen alvorens de producten te gebruiken. Dit ivm eventuele wisselwerking tussen uw medicijnen en de voedingssupplementen.

3. NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE

Alle producten hebben een 60 dagen niet goed, geld terug garantie, ingaande op de dag van versturen, voor het bedrag van het product minus €4.00 verpak-, verzend-, en adminsitratiekosten toegepast op ieder productitem. Stuur svp de gebruikte en ongebruikte verpakkingen samen met de factuur en een begeleidend schrijven naar: Nature’s Range Retouren, Postbus 2140, 1620 EC, Hoorn.

4. COPYRIGHT EN MERKNAMEN

Alle informatie, vormgeving, tekst, afbeeldingen en andere inhoud, en de selectie en rangschikking daarvan, zijn het eigendom van Nature's Range of haar licentiegevers, en worden beschermd door internationale auteursrecht. Alle rechten op deze materialen zijn voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren.

Elk ander gebruik van materialen, met inbegrip van maar niet beperkt tot reproductie voor andere doeleinden dan hierboven beschreven doeleinden, modificatie, distributie, replicatie, commerciële of andere exploitatie, of het creëren van afgeleide werken, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Nature's Range is strikt verboden.

5. GEEN GARANTIE – DISCLAIMER

Nature’s Range verstrekt de catalogus en de inhoud daarvan als “voorbeeld”. Nature's Range en haar functionarissen, directeuren, werknemers, agenten, licentiegevers, leveranciers, content providers en dergelijke geven geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, met betrekking tot deze catalogus of de inhoud, inclusief zonder beperking de producten, informatie of diensten die worden aangeboden of verkocht via deze website. Nature's Range en haar relaties wijzen uitdrukkelijk alle dergelijke verklaringen af en zijn geen garanties, waaronder, zonder beperking van alle garanties van verkoopbaarheid, nauwkeurigheid, tijdigheid, volledigheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk. Nature's Range volgt strikt alle nationale en internationale regelgeving met betrekking tot de verkoop, aankoop en levering van een product of een product ingrediënten die beschouwd wordt beperkt of door enige wet verboden is.